Yalda herbs

Een tijdje terug ontvingen wij een super pakket van Koffie Piraat! Met daarin zoals je wel kunt raden heerlijke koffies maar ook een doos met hele fijne theeën! Namelijk die van Yalda Herbs!

Er zijn maar weinige thee merken die ik echt lekker vind. Pukka heeft een goed assortiment maar daar houdt het eigenlijk wel op. Tot ik Yalda geproeft had. Een zakje kun je meerdere keren gebruiken en de kruiden blijven heerlijk!

Naast dat deze thee erg lekker is, is het ook nog eens gezond! Elke dag thee drinken heeft verschillende gezondheidsvoordelen. Zo werkt het bijvoorbeeld cholesterol verlagend en groene en zwarte thee verminderen de kans op een beroerte.

Yalda herbs maakt op een goede manier gebruik van de geneeskrachtige werking van de kruiden. De combinaties die zij gebruiken werken in hun voordeel. En zijn dus ook erg lekker! Wat zo fijn is, is dat de smaak echt aanwezig is en lang blijft!

Zelf drink ik voor het slapen gaan graag een kopje thee, maar leer ik mijzelf nu aan om dat gedurende de dag ook te doen.

Deze lekkere theeën zijn verkrijgbaar bij de webshop Koffiepiraat!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie