De Rarámuri Fitting Box

Bibi en ik zijn alle lange tijd gek op de sandalen van Rarámuri.

Het concept is super leuk en je kan bijvoorbeeld door de wisseling van mooie linten je sandalen een totaal andere look geven. Ook door de manier van strikken. Super leuk!

Maar er is veel keuze in verschillende modellen en verschillende linten. En daardoor kan het nog lastig zijn om bijvoorbeeld een model / maat of linten te kiezen. En daar heeft het merk dus iets op bedacht.

De Fitting Box

Je kunt nu namelijk op de webshop van Rarámuri een fitting box bestellen. Een box die erop gericht is om samen met je vriendinnen een gezellig moment in te plannen om gezamenlijk te passen en te kiezen.

In deze box vind je alle classic ribbon sandals in twee verschillende veel voorkomende maten (maat 38 en maat 41). Maar ook de sandalen van de nieuwste collectie!

Natuurlijk heeft niet iedereen deze maten dus daarom zit er ook een kaart bij waarop je, je voeten kan meten.

En deze sandalen zijn natuurlijk niet compleet zonder de linten en daarom zijn er ook kaarten met de samples van alle linten toegevoegd zodat je ze kan voelen en de kleur kan zien. Heel handig!

En een hele leuke bijkomstigheid? Iedere deelnemer krijgt 20% korting op een bestelling en de organisator krijgt ook nog eens €20 korting per geplaatste bestelling.

Onze ervaring

Wij vonden het super leuk om op deze manier alle modellen te kunnen passen en te zien. Want soms is dat online wel lastig.

Je kan zelf bepalen waar je dit doet en voor hoe lang en dat is ontzettend fijn!

Daarnaast krijg je ook een super goed beeld van alle linten en mogelijkheden.

Enkele dingen om wel even rekening mee te houden is de grootte van de doos aangezien er zoveel sandalen inzitten en bij ons klopte de maatvoering van de kaart niet helemaal wat het iets lastiger kan maken voor wanneer je een andere maat hebt dan 38 en 41.

Je bestelt de box via de onderstaande link:

https://raramuri.co/nl/fitting-box/

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Geef een reactie