Bucket hats

Ik weet nog goed dat ik als kind een aantal keren een flinke zonnesteek gehad heb en dat was zo een vreselijk gevoel! Ook nu het hier in Doha nog steeds volop zomer is en het zonnetje s’ochtends vroeg al brand ben ik wel eens bang weer een zonnesteek te kunnen krijgen! Ik kom namelijk toch veel in de zon en met mijn donkere haren kan het heel warm worden! Daarom ben ik eens gaan rondkijken wat voor hoeden dan wellicht leuk zijn voor mij. Al snel kwam ik uit bij de zogenoemde “Bucket hats”!

Wat ik zo leuk vind aan dit hoedje is dat hij eigenlijk enorm simpel is en niet te veel opvalt. Zo’n giga zonnen hoed kan tof zijn, maar is ook wel erg opvallend hoor! Plus ik denk met kids niet heel erg handig.

Een van mijn favoriete winkels is toch wel Atelier des Femmes en laten ze nou daar een mega toffe Bucket hat verkopen!

Deze hoed is echt ideaal voor het warme weer! Naast dat ik de kleuren echt prachtig vind en overal bij passen spreekt het materiaal mij ook erg aan! Deze Bucket hat is namelijk van 100% linnen gemaakt wat een luchtig effect heeft!

Wat vinden jullie van zo’n Bucket hat?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie