Maki organicare review

Maki organicare

Als er iets is wat we de afgelopen maanden maar weer eens extra geleerd hebben gekregen of opnieuw geleerd hebben, is de noodzaak van op een goede manier je handen te wassen.

Zeker in de eerste weken waste ik mijn handig zelfs wat te grondig en gingen ze helemaal stuk. Ook niet de bedoeling. Dat zette mij ook aan het denken wat betreft de chemische troep die er in veel zepen zit en dan ook nog eens al dat verpakkingsmateriaal van zeeppompjes. Zonde!

Dus toen ik laatst op het Instagram account van Maki Organicare kwam wilde ik deze natuurlijk zepen van dit Amsterdamse merk heel graag uitproberen.

De zepen zijn dus natuurlijk en ze zien er ook nog eens fantastisch uit en dat is toch ook heel leuk in de keuken! Ze hebben veel verschillende soorten heerlijke geuren en dat is dan weer leuk om uit te kiezen en uit te proberen!

Maki Organicare is dus een Amsterdams merk en in 2020 opgericht met het besef dat de impact op het milieu geminimaliseerd moet worden en daar zijn wij het helemaal mee eens.

In Amsterdam worden de producten per fietskoerier bezorgd en in de rest van Nederland door middel van de post. Super goed!

Ik heb de zeep en de lippenbalsem nu een aantal weken uitgeprobeerd en ik ben echt fan. De geuren zijn heerlijk en de ingrediënten voelen heerlijk verzorgend. Echt een enorme aanrader en de producten zien er ook nog eens fantastisch uit.

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden over Maki Organicare? Neem dan snel een kijkje op hun website:

Maki Organicare

Veel liefs,

Ducth-Gigil-tekst-1

Geef een reactie