Lush shampoo review

Als het op mijn haar aankomt dan is dat toch wel iets waar ik erg trots op ben en wat denk ik ook wel kenmerkend voor mij is. Tegenwoordig ben ik mijn haar veel meer gaan waarderen dan voorheen! Daar waar ik eerst elke dag mijn haren stijl maakte laat ik de natuurlijke krul er nu vaak in zitten.

Omdat ik af wil van dat plastic dat we in de douche gebruiken ben ik op zoek gegaan naar een shampoo bar hier in Doha! Al snel kwam ik bij een van mij favoriete winkels Lush uit!

Deze fijne kokos shampoo bar werkt heerlijk wanneer je snel last hebt van droog en beschadigd haar! Mijn haren drogen enorm snel uit door het zonnetje en het zwembad!

De zeep ruikt echt enorm lekker en waar gemakkelijk in je haar! Ik was enorm bang voor zo’n “zeperig” gevoel en stugge haren, maar niks is minder waar! Mijn haren voelen zacht en glanzen!

Bij Lush verkopen ze meerdere soorten shampoo bars, elk met een andere focus op wat je haar nodig heeft!

Binnenkort ga ik ook nog een aantal andere merken uitproberen en dan ben ik zeer benieuwd welke mij het meest aanspreekt. Wel weet ik dat ik niet meer terug naar een flesje shampoo wil!

Gebruiken jullie deze shampoo bars al?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie