Snuggle up

Brrr die koude winteravonden, ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niks mee heb! De periode voor de feestdagen vind ik meestal niet erg omdat je dan nog toe leeft naar iets leuks maar deze maanden, blegh! 

Koud, guur en ik verlang naar de lente! Sommigen zullen wellicht denken hoe dan? Je woont toch in Qatar daar is het toch warm? Dat klopt al is het de laatste dagen behoorlijk fris hier en aangezien de huizen op warmte zijn gebouwd zijn ze alleen voorzien van een airco! Dat betekent een dikke trui aan en s avonds lekker onder een dekentje kruipen! 

Wij hebben een enorm fijne plaid van Crisp Sheets!! Een echte wollen deken waar ik in de avond altijd knus onder kruip! 

Onlangs zag ik deze ik deze deken ook op hun site en ik moet zeggen dat die er ook heel fijn uit ziet.

Deze dekentjes heb ik bij de Zara Home gezien! Deze winkel blijft toch echt wel een van mijn favoriet! De prijzen zijn prima te doen en de kwaliteit is ook echt wel goed!

Op de momenten dat het weer warmer in huis wordt laat ik ze vaak wel liggen, puur omdat ik het gezellig vind staan!

Maar voor nu kruip ik er nog even lekker onder en ga ik een film kijken!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie