Review Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Review Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Bij het schrijven van deze blog moet ik jullie toegeven dat ik niet echt een gezichtsroutine heb zoals vele andere meiden. Ik gebruik een dag en nachtcrème en daar houd het wel bij op.

Maar nu ik ouder word merk ik wel echt dat mijn huid meer nodig heeft en daar zal ik me de komende weken in gaan verdiepen. Ook een mooi voornemen voor dit jaar! Extra lief zijn voor mijn huid.

Een van de producten die ik al heel lang wilde proberen was de exfoliant van Paula’s Choice omdat ik het op veel plekken op een positieve manier voorbij zag komen en het schijnbaar een echt wondermiddel voor je huid is. De volledige naam is trouwens: Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant.

Paula’s Choice staat voor Smart, Safe Beauty en dat spreekt me erg aan. Alle producten worden ondersteunt door wetenschappelijk onderzoek en dat is ook niet onbelangrijk! Dus starten met het gebruiken van deze exfoliant van Paula’s Choice leek me een goede stap om mijn huidroutine eventueel mee uit te breiden.

Wat is een exfoliant precies? Dit was voor mij ook niet gelijk duidelijk. Iedere dag ontdoet je huid zich van dode huidcellen maar dit proces kan om wat voor reden dan ook verstoord worden waardoor je bijvoorbeeld een onzuivere of geïrriteerde huid krijgt. Een exfoliant zorgt ervoor dat dit natuurlijke proces weer in balans te brengen.

Door dit te doen worden de dode huidcellen dus verwijderd (op een milde manier in tegenstelling tot scrubs) en kan het zorgen voor: minder zichtbare rimpels, een minder doffe huid, een gladdere huid en een verbetering van de hydratatie van de huid.

Ik heb het product nu anderhalve week geprobeerd met een aantal dagen rust zodat mijn redelijk moeilijke huid er ook aan kon wennen. En wauw, ik ben zo positief verrast! Ik kan eerlijk zeggen dat mijn hele onrustige huid er nog nooit zo rustig en glowy heeft uitgezien!

IMG_9522
Voor (zonder make-up en nogal moe)
IMG_0526
Na (zonder make-up)

Bij het op doen van dit product voel je, je huid wat trekken. Daarom smeer ik nadat het is ingetrokken een dag of nachtcrème op mijn gezicht om te zorgen dat mijn huid niet te droog wordt en dat werkt perfect!

Het smeert super makkelijk uit en het effect zegt alles! En dit is nog maar het effect na het gebruik van één week. Mijn eerste uitbreiding van mijn routine is al gevonden!

Je kunt het product via onderstaande link op Bol.com bestellen.
Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie