Vitamines

Dat we gezond moeten leven, dat weet iedereen wel maar dat lijkt soms een stuk makkelijker dan dat het is. Vaak wanneer je de supermarkt in loopt dan kom je als eerst langs de groenten en fruit afdeling en als ik naar mijzelf kijk dan bedenk ik mij eerst wat voor gerecht ik wil eten en dan pas waar welke groentes goed voor zijn.

Elke type groenten heeft natuurlijk zijn eigen vitamines en die zijn super belangrijk! Vaak komen we niet aan die dagelijkse hoeveelheid wat juist zo goed voor je lichaam (en uiteindelijk ook geest) is.

Sinds ik moeder ben geworden ben ik mij hier nog veel bewuster van! Ik kook elke avond vers voor mijn dochter en ze krijgt veel verschillende soorten groenten en fruit binnen! Maarja ikzelf, dat is soms toch wel een ander verhaal…

Ik ben gek op chocolade en zoetigheid tja en dat is niet zo gezond. Ik probeer er wel heel erg op te letten en te zorgen dat ik mijn vitaminen inneem, maar toch lijk ik het soms lastig te vinden om dan geen troep erbij te eten! Waar ik dan achteraf altijd spijt van heb, want dan heb ik weer buikpijn of voel ik mijzelf een stuk vermoeider.

Om te zorgen dat ik wel mijn vitaminen binnenkrijg neem ik als aanvulling op mijn eten Davitamon mama. Dit omdat ik nog steeds borstvoeding geef. Zelf ben ik erg tevreden over Davitamon!

Enige tijd terug ben ik de uitdaging aan gegaan om alleen maar verse producten te eten. Dat lukte een tijdje goed maar toch heb je soms gewoon behoefte aan wat “slecht” eten, althans ik wel! Wat ik wel merkte is dat ik veel meer energie had, mijn huid er goed uit zag en ik mij lekker in mijn vel voelde! Daarom ga ik hier de komende tijd weer bewuster mee om en denken aan mijn lichaam! Want een gezond lichaam en geest is de basis!

Doen jullie mee?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie