Appelazijn review

Sinds een maandje drink ik elke ochtend wat water met appelazijn! De een zal hier helemaal weg van zijn en voor de ander doet het niks!

Op het internet zijn er veel artikelen te vinden rondom dit onderwerp! Het zou helpen met afvallen, acne tegen gaan, detoxen en zo gaat de lijst nog wel even verder!

Wat wel en niet waar is durf ik zo niet te zeggen, maar dat ik ge├»ntrigeerd ben… dat zeker weten!

Nu een maand later merk ik voor mijzelf toch wel wat!! Nou is het natuurlijk geen wondermiddeltje en je kan niet verwachten dat je van een paar glazen zult afvallen! Toch merk ik wel een verschil in mijn huid!!!

Elke ochtend drink ik een glaasje water met daarin een eetlepel appelazijn! Met een rietje want de zuurtegraad is natuurlijk niet goed voor je tanden!! Eerst moest ik enorm wennen, maar nu vind ik het fijn en fris om zo de ochtend te starten!!

Daarnaast merk ik dat ik er best wel energie van krijg!!! Natuurlijk is het belangrijk om daarbij ook gezond te eten, want als ik veel slechte voeding eet ben ik hoe dan ook moe!

Zelf ben ik dus wel blij met dit product en wil ik het blijven gebruiken, echter weet ik niet of ik het elke dag wil gebruiken omdat het natuurlijk erg zuur is! Zo’n 2/3 keer per week lijkt mij fijn!

Wellicht iets voor jullie om te proberen dus!! Tip… gebruik troebele appelazijn! Deze gezonder!!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie