Rotan in huis

Al enige tijd zie je veel Rotan in huis en al wist ik eerst niet zo goed of ik dit mooi zou vinden ben ik nu helemaal verkocht! In steeds meer winkeltjes vindt je hele gave producten die een fijne relaxte sfeer in huis brengen! Althans dat vind ik!

Tijdens onze mini vakantie in Dubai kwam ik ook een enorm leuk winkeltje tegen, Tribe Dubai waar ze zoveel mooie rotan producten verkochten! Al die gave tafeltjes, stoelen en zelfs bedbanken gaven mij inspiratie om ons huisje toch weer wat op te pimpen!!

Zelf zou ik heel graag een mooi rotan day bed willen voor op de slaapkamer! Dit is een plekje in ons huis waar ik bijna nooit ben omdat de kamer simpelweg nog te leeg is, maar je hebt er zo’n mooi uitzicht over het water en de kamer is zo licht dat ik het eigenlijk zonde vind om daar nooit te zijn. Een fijn day bed zoals hierboven zou daar verandering in brengen!

IMG_7842Ook dit schattige bankje en bijzet tafeltje zijn toch super gaaf!! mooi voor dat plekje waar je eigenlijk zo fijn zit, maar nog te weinig heen gaat. Of wat dacht je van in je tuin of balkon!!

Ook voor de kleintjes zijn er super schattige dingen te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit kleine rotan poppenbedje!! Lief toch!! IMG_7845

 

 

 

Bij de winkel Smallable hebben ze deze lieve poppenbedjes en kinderstoeltjes!!

 

 

Zelf hou ik in huis van fijne belichting! En een rotan lamp is dan ook erg leuk!! IMG_7846

Super gaaf zijn deze lampen toch! Met een goed lichtbolletje erin geven ze een fijn licht in huis en een mooie sfeer!

IMG_7848 Deze stoel is toch ook super gaaf!!! Zoals jullie zien ben ik inmiddels dus helemaal verkocht en gaan we op zoek naar wat mooie producten voor ins ons huisje!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie