True Detective

Om heerlijk te ontspannen is het kijken van een serie altijd een goed idee. Zeker wanneer het buiten slecht weer is en binnen blijven veel fijner is.

Maar wanneer je, je tijd gaat besteden aan een serie wil je dat wel doen aan een goede serie maar soms zijn die nog moeilijk te vinden.

Eens in de zoveel tijd kan ik heel blij worden van een super spannende crime / thriller serie waar je continue spanning voelt en wilt weten wat er gaat gebeuren. Op het gebied van crime zijn er echt tientallen series maar er is een serie die voor mij nog nooit is overtroffen in het crime genre en dat is de serie True Detective.

5774dc590d83d461bee988533243f041

Afgelopen week heb ik het derde seizoen van True Detective gekeken en jeetje wat is dit goed en spannend zeg! De serie krijgt niet voor niets het cijfer 9 op IMDb. Voor een serie is dit ontzettend hoog.

Wat maakt True Detective dan zo goed? Ten eerste de acteur keuze, twee hoofdrolspelers die enorm aan elkaar gewaagd zijn in alle drie de seizoenen. Ieder seizoen staat in het teken van een ander verhaal, andere acteurs en de verhalen hebben niks met elkaar te maken behalve dat het gaat om een moordzaak en twee rechercheurs.

En wat het allerbeste is, is de continue dreiging en spanning die in iedere aflevering de boventoon voert waardoor je MOET blijven kijken.

Persoonlijk vond ik seizoen 2 het minste en deze kun je wat mij betreft overslaan maar seizoen 1 & 2 zijn echte pareltjes en ook super fijn om samen met je lover te kijken want je wilt hierdoor zeker dicht bij elkaar kruipen.

https://www.imdb.com/title/tt2356777/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie