Shake that booty

Afgelopen week gebeurde het dan toch, ik scheurde op het meest onhandige moment ooit uit mijn jeans! Mijn super fijne H&M zwangerschapsjeans heeft het nu dan toch echt begeven! Gelukkig droeg ik een lange jas want mijn billen waren out in the open voor iedereen! #gênant

En omdat ik hier in Nederland vanuit een koffer leef moet ik toch direct voor een nieuwe jeans gaan shoppen!

Ditmaal wilde ik eens voor een Levi’s jeans gaan. Ik ben vrij specifiek als het aankomt op een jeans, want lange benen, brede heupen en laten we het “mooi” zeggen een volle kont!

En om maar eens een wat gedurfdere look aan te nemen (elke keer een skinny jeans wordt ook zo saai) ben ik voor de 501 crop versie gegaan!

I am hooked!!! Wat een super toffe jeans is dit zeg! Ruig, maar toch ook heel elegant als je deze draagt met een hakje en een mooi topje erop!! Of zoals je in deze afbeelding ziet met gave sneakers eronder! Zelf heb ik onlangs hele mooie instap espadrilles gekocht en die lijken mij hier ook gaaf bij staan!

En oke I might be late, maar wat zijn de Levi’s jeans toch mooi eigenlijk en betaalbaar! Eerder kocht ik vaak 7 for all mankind jeans of J Brand, maar ik vind het toch wel veel geld voor een jeans waarvan de kwaliteit niet eens altijd zo super goed is! Mijn 7 for all mankind jeans ging relatief gezien snel kapot!

Afbeeldingen afkomstig van Pinterest

Voorlopig blijf ik dus even bij de Levi jeans en ook al is het straks weer 45 graden in Doha ik mag nou eenmaal geen korte broek daar aan dus dan maar zo nu en dan een toffe jeans en puffen maar!

Veel liefs,

Bibi

img_0335

Geef een reactie