SS19 Statement

De lente is begonnen en dus is de SS19 collectie verkrijgbaar en kan onze kledingkast wel weer een update gebruiken!

Een nieuwe trend die we dit seizoen voorbij gaan zien komen is de Neon trend! Toen ik dit voor het eerst voorbij zag komen was ik nog niet heel enthousiast, maar een neon item op zijn tijd kan geen kwaad dacht ik zo!

Als je rondstruint op de sites zie je hele toffe items voorbij komen en wanneer je een fijn kleurtje hebt gekregen kan dit echt heel gaaf zijn! En ja daar heb je zeker wel een kleurtje voor nodig anders lijk je nog witter! Dus zonnetje kom maar op, burn baby burn!

De meeste neon kleuren die je voorbij ziet komen zijn in het geel of roze!! Met name de roze items vind ik erg vet! Nou zou ik zelf niet zo snel volledig in neon over straat lopen maar wat dacht je van bijvoorbeeld een gave trui?

Super tof op een LBD of een mooie pantalon! Het maakt een standaard item wat anders en geeft een toffe draai aan je outfit!

Of wat dacht je van deze riem van off-white!! Hoe gaaf op een blouse of juist op een hele sombere outfit?

Deze super gave jurkjes van de Zara zijn perfect voor een lekker warme avond! Een heerlijk oversized vest erop, mooie hakjes eronder en you are ready to go!

Lijkt het jullie wat deze trend?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie