Tiny houses

Op Fabulous Friday staan dingen centraal die natuurlijk Fabulous zijn. Voor vandaag is dat het nieuwe fenomeen Tiny Houses. Fabulous hoeft namelijk niet groot en over de top te zijn!

Soms lijkt het er namelijk op of we allemaal maar meer en groter willen in ons leven. Daarom vind ik een tegenbeweging altijd wel leuk zoals deze Tiny Houses tegenover de mega villa’s.

Zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden zijn het hele kleine huisjes maar ontzettend slim en efficiënt ingericht waardoor er in principe niet meer ruimte nodig is en je alles in een huisje hebt wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Op Pinterest staan ontzettend mooie voorbeelden van super schattige en vooral hele mooie Tiny Houses.

Voor mij persoonlijk vind ik deze huisjes toch wat te krap omdat ik me met ietwat meer ruimte wat prettiger voel. Zeker met onze grote katten die het heerlijk vinden om door het huis heen te rennen maar het is zeker een goede oplossing voor wanneer je graag klein en efficiënt woont.

Daarnaast vind ik het super mooi om te zien hoe slim er met ruimtes en meubels omgegaan kan worden voor bijvoorbeeld opbergruimte en meerdere functies. Ontzettend inspirerend!

Willen jullie er nog meer over weten en lezen? Neem dan eens een kijkje op deze website die volledig over Tiny Houses gaat.
https://www.tinyhousenederland.nl

Hoe vinden jullie deze Tiny Houses?

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie