Mommaluv

Eens in de zoveel tijd kom je hele mooie initiatieven tegen zoals Mommaluv.

Mandy is de oprichtster van Mommaluv en kwam op het idee toen ze zwanger was van haar eerste kindje. Tijdens haar zwangerschap en in de kraamperiode kregen Mandy en haar man ontzettend veel cadeautjes en spulletjes.

Met al die cadeautjes wilde ze graag iets doen voor vrouwen die het heel goed konden gebruiken. Na de geboorte van alle vier de dochters zamelde ze geld in bij het kraambezoek waar ze mooie babypakketten van maakte en schonken aan moeders in ontwikkelingslanden.

Mommaluv bestaat ondertussen al 7 jaar en ze hebben al 1.000 pakketten naar moeders in ontwikkelingslanden gestuurd. Hoe mooi is dat!

De stichting verbindt jou als aanstaande moeder aan een aanstaande moeder in een ontwikkelingsland. Bij je kraambezoeken kun je om een donatie vragen en daarmee kan vervolgens een pakket worden samengesteld. In ruil voor het pakket ontvang je een foto van de aan jou gekoppelde moeder en haar baby(‘s). Hoe mooi is dat?

mommaluv-1

Wij hebben het wat betreft zwangerschappen en babyverzorging in Nederland natuurlijk erg goed en krijgen zo ontzettend veel spulletjes terwijl er moeders in ontwikkelingslanden zijn die juist heel hard spullen nodig hebben. Daarom vind ik Mommaluv een ontzettend mooi initiatief.

Wil je meer weten over Mommaluv of wil je graag meedoen? Neem dan snel een kijkje op de website waar alles wordt uitgelegd: https://www.mommaluv.nl/

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie