Bundleboon

Bundleboon is een tof merk dat net als The Cloakroom kledingboxen samenstelt maar dan niet voor volwassenen maar voor kinderen.

Voor ouders kan het leven namelijk al druk genoeg zijn om zich zorgen te maken om het kopen voor kleding voor de kinderen en het samenstellen van setjes.

Bundleboon

Het ”systeem” van Bundleboon bestaat uit drie stappen:

1. De Style Quiz
In deze leuke quiz kun je aangeven wat de stijl moet worden en natuurlijk niet onbelangrijk in welke maat. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit een kleurenpallet. Dit vind ik persoonlijk een hele goede toevoeging aangezien lang niet alle kleuren even mooi staan bij kindjes of zijn er kleuren die je persoonlijk niet mooi vindt. Met deze informatie kunnen de stylistes aan de slag met jouw persoonlijke Bundleboon box voor je kleintje.

2. Ontvang de box
Het allerleukste moment uiteraard, het ontvangen van de box die bestaat uit 2-4 outfits met allemaal mooie merkjes die Bundleboon in haar collectie heeft.

3. Betaal alleen voor wat je wilt houden
Van te voren weet je natuurlijk niet wat je gaat ontvangen, of het is wat je had verwacht of je kleintje het wel aan wilt etc. En daarom betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk wilt houden. Bundleboon neemt de verzend- en retourkosten voor haar rekening.


Ik vind dit echt een super handige en leuke oplossing voor de garderobe van je kleintje. Daarnaast geeft Bundleboon je ook nog eens 10% korting op het bedrag van de box wanneer je alle items wilt houden.

Wil jij nu ook snel een box van Bundleboon bestellen? Neem dan snel een kijkje op de website: https://bundleboon.com/

Shop jij liever alles zelf voor je kleintje of lijkt je dit ook een toffe oplossing?

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie