You

De afgelopen dagen heb ik vrijwel in een keer de nieuwe Netflix serie “You” afgekeken. Thank you Netflix!

”You” speelt zich af in New York en Penn Badgley die we natuurlijk nog kennen van de serie Gossip Girl speelt de hoofdrol en Shay Mitchell die we dan weer kennen uit Pretty Little Liars is ook van de partij. Alleen dat is al een goede reden om een aflevering te gaan kijken.

De serie kan ik het beste omschrijven als psychologische thriller. In de serie “You” speelt Penn, Joe een winkelmanager van een boekenwinkel in New York. In deze winkel ontmoet hij Beck. Een slimme, knappe literatuur studente waar hij opslag verliefd op wordt.

Hij ziet Beck als de ware en duikt in haar leven om haar verliefd op hem te laten worden en daarin gaat Joe erg ver.

Deze serie is ontzettend slim in elkaar gezet en er is continue spanning aanwezig waardoor je maar door wilt blijven kijken.

Deze serie is echt een mega aanrader!

Liefs,

Lotte

img_0335

Geef een reactie