Linje

Een aantal weken geleden kwam ik op Instagram fantastische wandbordjes tegen. Minimalistisch en met prachtige tekeningen. Ik was gelijk verkocht!

De wandbordjes bleken van het mooie nieuwe merk Linje te zijn. Graag wilde ik hier meer over weten en dus nam ik contact op met Inge, de oprichtster. 

Inge blijkt een echte duizendpoot. Ze is enthousiast, gedreven, creatief en perfectionistisch. De perfecte eigenschappen om een eigen merk te beginnen!

En dat is wat Inge graag wilde. Want na haar opleidingen Interieur Styling en Communicatie kon ze meteen aan de slag als marketeer bij Mijnwebwinkel. Een hartstikke leuke job, maar het bleef altijd kriebelen om meer met haar creativiteit te doen en om iets voor haar zelf te starten.

Merel Smit Fotografie

Net als bij veel ideeën kwam het idee voor Linje spontaan. Inge maakte bordjes voor het nieuwe huis van een vriendin en bedacht hoe leuk wandbordjes eigenlijk zijn. Ze peilde het idee vervolgens bij een groep mensen en de reacties waren allemaal ontzettend positief!

Ze maakte een mindmap met alle mogelijke onderwerpen die met de wandbordjes te maken hebben. Een woord wat bleef terugkomen was ‘lijn’. Omdat Inge gek is op Scandinavië vertaalde ze het woord lijn in het Zweeds: Linje! Wat het extra leuk maakt is dat Linje op haar eigen naam lijkt.

De bordjes van Linje worden met de hand gemaakt en zijn daarom stuk voor stuk uniek! Wij vinden het zo leuk dat wandbordjes iets anders zijn dan wat je normaalgesproken veel ziet om je muur mee te decoreren. Je kunt bordjes op veel verschillende manieren toepassen in je interieur. Aan de wand in combinatie met andere bordjes of bijvoorbeeld gecombineerd met rieten mandjes. Maar je hoeft de borden natuurlijk niet op te hangen, want ze staan ook prachtig op een plank of in een vitrinekast.

Budget_interieur
Budget_interieur

Met Linje komen heel veel van Inge’s interesses en hobby’s samen, zoals: styling, fotografie, tekenen en interieur. En wat is er nou fijner om te doen wat je het liefste doet en dat je daar ook nog eens andere mensen blij mee maakt?

Linje
Linje

Inge laat zich voor de designs door van alles inspireren. Bijvoorbeeld actuele interieurtrends en de natuur, maar ook door platformen zoals Instagram en Pinterest. Er ligt dan ook een flinke wishlist met nog te maken illustraties. 

Linje is uniek en alle bordjes worden met veel liefde gemaakt, ingepakt en bij jou thuis bezorgd. What’s not to love?!

Voor bij wie het ook kriebelt om iets voor zichzelf te starten heeft Inge goede tips. Allereerst: neem je tijd. Door een tof idee en het enthousiasme van anderen kun je het gevoel krijgen dat je er veel vaart achter moet zetten, maar het is juist ook heel leuk om je overal goed in te verdiepen.

Daarnaast zijn er leuke en interessante Facebook groepen voor starters waar je terecht kunt met vragen en waar je veel informatie kan vinden, zoals ‘Je eigen webshop’ en ‘Webshop Academy Club’.

Maar de allerbelangrijkste tip is misschien nog wel: ga ervoor! Want er is niks leukers dan je dromen achterna gaan. En daar kunnen wij ons volledig bij aansluiten.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Linje? Neem dan snel een kijkje op het Instagram account en natuurlijk de webshop.

http://www.linje.nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Een gedachte over “Linje

Geef een reactie