Bibs Speentjes

Wanneer je papa en mama wordt gaat er een wereld voor je open wat er allemaal te verkrijgen is. En tadaa welkom in de wereld van spenen! 

Toen ik zwanger was leek het mij leuk om een speentje van het merk Bibi te kopen, ik heet immers zo dus dat moet vast werken! We hebben van de peetouders van ons dochtertje een super leuke Bibi speen gekregen! 

Nadat onze kleine geboren was hebben we na zo’n 2/3 weken de speen dan toch maar eens geïntroduceerd, ik kan immer niet altijd een persoonlijk speentje van haar zijn! Nou dat was geen succes…Ze spuugde het speentje direct uit! Maatgoed we laten ons natuurlijk niet na een keer uit het veld slaan. Dus hoppa blijven proberen, maar nee ze wilde deze speen echt niet! 

In de kast had ik nog een Difrax speentje, deze was speciaal voor newborns en ook vrij klein. Maar helaas ook deze moest ze echt niet hebben! 

Uiteindelijk heb ik een Bibs speentje besteld en je raadt het al…. deze vindt ze helemaal prima! Thank god! 

Deze mooie Deense speentjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber en 100% BPA vrij. Je kleine kan er zo’n 6 weken van genieten en daarna is het tijd voor een nieuw speentje! En denk je nou dat gaat mij een hoop geld kosten? Welnee, ze zijn voor 4 euro verkrijgbaar! Goed voor je kleine en voor het milieu! 

En welke speentjes vindt jou kleintje het fijnst? 

Veel liefs,

Bibi

 

Geef een reactie