Bulgari High Tea in het Amstel hotel

Laatst ben ik ontzettend verrast door Bibi met een limited Bulgari Afternoon High Tea in het Amstel Hotel. Hoe tof is dat!?

De afternoon high tea in het Amstel Hotel is een heus begrip en stond al lang op mijn lijstje om een keer mee te maken!

Dit was geen normale afternoon high tea maar het was de limited Bulgari editie. In 2017 is het Amstel Hotel voor het eerst een samenwerking aangegaan met het mooie merk Bulgari en vanwege het grote succes hebben ze dat dit jaar nog eens dunnetjes over gedaan. Thank god for that!

De hele High Tea stond in het teken van Omnia Pink Sapphire collectie van Bulgari. Het is een van de geuren van Bulgari en ruikt super lekker. Behoorlijk zoet maar tegelijkertijd ook erg fris.

De High Tea begon met overheerlijke roze macarons en een mousse met chocolade diamanten erin. Ja dat klinkt net zo lekker als dat het was!


Na dit heerlijke begin werd het tijd voor de sandwich verrassing. En dit gerecht was echt een verrassing aangezien de sandwiches verstopt waren in een groot mooi brood met een passende Bulgari strik eromheen. Ontzettend tof gedaan en de sandwiches waren super lekker en varieerde in soort beleg.

Amstel_4

Na de sandwiches werd het tijd voor een tussen gang met schattige smoothies en een kleine loempia.


Ter afsluiting werd er afgesloten met heerlijke desserts! Van een chocoladebolletje met ijs en knettersuiker tot Bulgari taartjes.


Al deze heerlijke gerechten werden geserveerd met een bijpassende thee. Mijn favoriet was de laatste Japanse thee met een super lekkere geur. Na al dat lekker kregen we ook nog eens de Omnia Pink Sapphire van Bulgari mee naar huis. Say what!?

Amstel_13

Wauw deze Afternoon High Tea was echt alles wat ik ervan verwacht had en nog veel meer! Ik heb ontzettend lekker gegeten en het is ontzettend leuk om dit een keer mee te maken in het Amstel Hotel.


De Afternoon High Tea kun je dagelijks boeken maar je kunt natuurlijk ook een jaartje wachten tot de volgende Bulgari editie.
https://amsterdam.intercontinental.com/nl/eten-drinken/amstel-lounge/high-tea

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie