De wereld door kinder ogen

Niks is leuker dan zien hoe kleine kindjes de wereld ontdekken! Ze zien alles zo anders, alleen al door hun lengte! Maar ook vallen vaak details op waar wij al lang niet meer naar kijken! Een kind laat je soms weer eens echt “kijken”!

Elif vind het heerlijk om de wereld om haar heen te ontdekken en om die ontdekkingen vast te leggen heb ik een camera voor haar gekocht! Met deze camera kan ze eindeloos foto’s maken die we vervolgens op de pc kunnen zetten. Wat mij namelijk leuk lijkt is om aan het einde van onze maanden in Nederland een foto boek te maken met en door Elif!

Hoe heeft zij haar tijd in Nederland en de komst van haar broertje beleeft en dat terug vinden in een samen gemaakt fotoboek!

En ik kan je zeggen de camera is een echte hit! Ze vindt het geweldig!

Dus mocht je op zoek zijn naar een leuk kadootje voor jouw kleine dan is dit echt een tof idee!

Ik heb deze camera gekocht bij Archive Store in Amsterdam. Ze hadden 3 soorten liggen en aangezien Elif dol is op beertjes hebben we een beertje voor haar meegenomen!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie