Sushi thuis

Een van de lekkerste soorten eten vind ik toch wel sushi! En natuurlijk is uit eten gaan dan heerlijk, maar thuis sushi eten kan toch ook wel erg fijn zijn! Lekker op de bank met een goeie film op.

Een van de sushi bars die ik erg goed vind zijn toch wel die van Sushi daily! De bakjes sushi zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn, lekker en betaalbaar! Met name de kip crunchy roll is echt mijn favoriet en heb ik de laatste weken regelmatig gegeten!

Wat ik altijd fijn vind is dat de sushi vers is en geloof me dat proef je ook! Ik heb in Doha vaak genoeg sushi gegeten waarvan de vis duidelijk niet echt vers was en dat verpest gelijk je maaltijd. De smaken komen dan niet tot hun recht en zijn ronduit vies. Bij sushi daily hoef je hier niet bang voor te zijn!!

Dus mocht je eens zin hebben in een betaalbaar relaxed avondje sushi, kies dan voor sushi daily verkrijgbaar bij de Albert Heijn!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie