Loveli Coconot Deodorant review

Een aantal jaren geleden heeft Bibi al eens producten van het merk Loveli geprobeerd en ik gebruik nu sinds enkele weken de coconut deodorant.

Loveli is een merk dat zich kenmerkt als natuurlijke cosmetica. Ze hebben meerdere verschillende soorten cosmetica producten maar ik richt me nu op de coconut deodorant.

In de deodorant is dus geen aluminium verwerkt en de deodorant van Loveli is niet bedoelt om zweten te voorkomen of zweetklieren te blokkeren maar juist om geurtjes te neutraliseren zodat je lekker fris blijft ruiken.

Dit vond ik een erg interessant concept en wilde ik graag zelf ondervinden want bij veel andere natuurlijke deodorant merken ruik ik mezelf aan het einde van de dag een beetje en dat is natuurlijk niet lekker.

Ik koos voor de coconut variant in het normale formaat. De geur van coconut doet me namelijk altijd aan de zomer denken en vind ik persoonlijk heerlijk.

Ik gebruik de deodorant nu iedere ochtend sinds een ruim aantal weken en wat ben ik enthousiast!

De deodorant irriteert mijn huid absoluut niet en smeert vrij gemakkelijk uit ondanks dat het geen vloeibare deodorant is.

En het is echt waar wat Loveli beloofd, vervelende geurtjes blijven uit. Ook aan het einde van een dag.

De deodorant is niet goedkoop maar je hebt er ook niet veel voor nodig.

Een enorme aanrader!

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie