Glow serum

Het kan soms zo fijn zijn als je een huidverzorging product vindt dat echt bij jou huid aansluit! Nou ben ik al fan van de Biodermal huidolie, maar de glow serum is ook een echte aanrader!

Zeker omdat ik tijdens deze zwangerschap veel pigmentvlekken gekregen heb was ik op zoek naar een product dat dit kan verminderen, maar wat mijn huid ook wat meer glans geeft.

De toegevoegde vitamine C zorgt ervoor dat je pigmentvlekken moeten verminderen, nou moet ik eerlijk zeggen dat ik het product nog niet lang genoeg gebruik om hier verschil in op te merken. Maar dat mijn huid meer glans krijgt zonder echt shiny te worden is zeker!! Na het douchen en mijn dagelijkse gezichtsmassage breng ik deze serum aan en straalt mijn huid direct meer!

Ik ben er dus enorm blij mee! Ik zie er gezonder en frisser uit dan dat ik alleen een gezicht olie gebruik.

De Biodermal glow serum is verkrijgbaar bij het kruitvat en ze hebben daar nu ook nog eens een hele fijne aanbieding van 1+1 gratis!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie