Verhuis tips & tricks

Over een tijdje is het dan zover, verhuizen uit Amsterdam en daar komt natuurlijk best wel veel bij kijken.

De afgelopen weken heb ik mezelf daarom even verdiept in handige tips en tricks voor de aankomende verhuizing. En deze deel ik heel graag met jullie.

Plastic bakken

Verhuisdozen zijn natuurlijk super fijn en makkelijk maar vaak zijn deze niet de kwaliteit om ze te bewaren. Daarom vind ik de plastic bakken van de Action en de Hema top want die kun je hergebruiken.

Deze gebruik ik persoonlijk om fris gewassen kleding te vervoeren en even in op te slaan en deze bakken zijn perfect om later voor andere dingen te gebruiken.

Hema verhuisdozen

Na uitgebreide research ben ik erachter gekomen dat de verhuisdozen van de Hema een geweldige prijs / kwaliteit verhouding hebben. En dit is absoluut het geval na het gebruik.

Ze zijn heel hanteerbaar, kunnen een groot gewicht aan en daarnaast zien ze er ook nog eens leuk uit.

Noteer wat er in welke doos zit

Bij een verhuizing komen natuurlijk een grote hoeveelheid dozen en bakken kijken maar hierdoor kun je ook het overzicht een beetje kwijt raken wat je waar in hebt gedaan.

Het is dus enorm aan te raden om duidelijk op te schrijven wat er in welke doos zit en voor welke kamer het is. Dat is handig voor op de doos of bak maar ook bijvoorbeeld in je notities in je mobiel of in je boekje.

Heb jij nog goede tips?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie