Non alcoholische sparkle

Nu ik zwanger ben mag ik natuurlijk niet drinken, maar soms is het wel gezellig om mee te doen met de mensen die wel mogen drinken. En er zijn genoeg non alcoholische drankjes maar meestal vindt ik deze wijnsoort niet lekker!

Nu heb ik een non alcoholische rosé gevonden bij de Albert Heijn die echt heel lekker is!

Gort & Gort sparkling rosé is de naam en hij smaakt echt top! Er zit een bepaalde smaak doorheen die typisch past bij die alcoholische “nasmaak”. Vaak zie je dat non alcoholische dranken ineens mierzoet zijn en smaken naar een goedkope druivensap. Deze rosé smaakt naar alles behalve dat!

Heerlijk wanneer je wat te vieren hebt of wanneer je gewoon gezellig een “drankje mee wilt doen”.

De prijs is wellicht wat aan de dure kant, want één fles kost 7 euro. Voor iets waar geen alcohol is zit is dat natuurlijk best duur. Maar zo nu en dan mag dat ook wel toch!

Veel liefs,

Bibi

Een gedachte over “Non alcoholische sparkle

  1. Die ga ik zeker proberen! Nog een aanrader is de witte 0% wijn van de HEMA van Schoonegevel. Ook niet zoet. De rode heb ik niet geprobeerd maar de witte is heerlijk, vind ik. Ook niet goedkoop: 6 euro

Geef een reactie