De fijnste lente uitjes

De mooie lente dagen zijn zo fijn om mee te maken en zeker met Elif geniet ik nu volop. Het liefst trekken we erop uit en Elif wil niks liever dan lekker ravotten!

Een van de plekken waar we dit het liefst doen is Artis! Wanneer het mooi weer is kunnen kinderen hier naast het zien van de dieren ook heerlijk rondstruinen. Neem een picknick kleed mee en eventueel wat speelgoed en je hebt geen kind meer aan ze!

Er zijn zoveel fijne plekjes in het park waar dit kan! Maar dat is natuurlijk niet het enige! Een andere plek waar je heerlijk met je kind heen kunt gaan is het bos! Neem een bal mee of ga op Kaboutertocht en je kleine heeft de tijd van zijn leven!

Wat wij ook graag doen is in de natuurlijk op zoek naar insecten en mooie bloemen! Elif houdt vreselijk veel van de natuur en geniet er zichtbaar van. We gaan graag op zoek naar bloemen en ruiken hier dan aan! Koop ook eens een vergrootglas en neem die mee! Je kleine zal dit reuze interessant vinden.

Wat ook erg leuk kan zijn is in Amsterdam naar de pure markt! Hier kan je kleine vaak ook lekkers proeven en struin je samen langs de kraampjes! Over het algemeen staan er ook wel wat dingen voor kinderen om zich te vermaken!

Genoeg te doen dus in de weekenden en regent het? Trek lekker je regenlaarsjes aan en neem de paraplu mee! Kids hebben vaak minder “last” van de regen als volwassenen.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie