Pasta in Nederland

Onze dochter is geen makkelijke eter en wat je ook probeert, naar mate ze ouder wordt kent ze meer trucjes om maar niet haar avond eten te hoeven eten. Haar nieuwste slogan “Ik lust dat niet meer zo erg want in Doha is het niet zo lekker”.

We zijn inmiddels al een week in Nederland en madame gaat ervan uit dat alles hetzelfde smaakt dus dat ze het daarom niet meer kan eten. Als je dan aangeeft dat dit in Nederland gemaakt is wordt ze al iets happiger.

Onlangs maakte ik deze pasta en ik moet zeggen dit was een heel groot succes bij Elif! Maar ook ik heb zitten smullen! Het is natuurlijk makkelijk om kant en klare saus te kopen, maar lekkerder is om het zelf samen te stellen. Ik gebruik hiervoor een basis tomaten saus waar verder geen poespas in zit en breng de saus al tijdens het koken op smaakt dmv pesto!

Met name de verse groene pesto en de arabiata pesto van de AH zijn erg goed! Daar is oa. Ook deze saus mee gemaakt! Klein beetje peper erbij en veel groentes en je bent klaar! kieper en een hele hoop groenten bij en je bent klaar! Voor de liefhebber kan er natuurlijk ook wat vlees in!

Erg lekker en zo gemaakt!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie