Rive Droite

Als het gaat om luiertassen geef mij dan maar iets simpels en wat er niet direct als luiertas uitziet. Wat wel handig is, is als je luiertas “praktisch” is. En deze van Rive Droite ziet er heel handig uit.

Als je kijkt op de website zul je zien dat ze naast luiertassen nog veel meer soorten tassen verkopen en dat deze er allemaal mooi uit zien.

De “Birth” collection bestaat uit twee soorten tassen, de mini Darcy anti diaper bag en de Darcy anti diaper bag. Een grappige naam voor een tas die wel degelijk bedoeld is als luiertas. Toch klopt de titel wel, want de tas ziet er stylish uit en zeker niet als luiertas, waardoor je hem na die periode ook nog gemakkelijk kan gebruiken.

Wat ik een ander voordeel vind is dat de tassen gemaakt zijn van gerecycled materiaal! Rive Droite staat voor tijdloze tassen die geen aanslag zijn op ons milieu! Een merk naar mijn hart dus! Vaak koop ik te veel nog dat voor het milieu een aanslag is en dat wil ik toch minder gaan doen en mij bewuster van worden. Goed dus om daar bij het kopen van baby spullen rekening mee te houden!

Rive Droite is oa verkrijgbaar bij Smallable! Deze heerlijke webshop heeft sowieso erg veel moois! Maar het is zeker een aanrader om eens te kijken naar dit mooie merk als je van simpele tassen houdt met een hart voor ons milieu.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie