Blocked

Nu ik de laatste periode van mijn zwangerschap ben ingegaan merk ik dat mijn hormonen weer heel anders reageren. Ik voel mij sneller onzeker, raak sneller geïrriteerd en kan me echt ergeren aan situaties.

Er is zoveel gaande in de wereld dagelijks en iedereen heeft zo zijn uitgesproken mening dat ik daar soms niet goed van wordt. En natuurlijk ben ik daar geen uitzondering in, ik ben erg goed in mijn mening vormen.

Omdat ik toch merkte dat het veel invloed op mij heeft ben ik eens gaan kijken wat ik kan doen dit niet allemaal binnen te laten komen. Zoals ik al zei normaal zonder die hormonen is dat heel anders, maar nu stroomt alles binnen lijkt wel. Daarom block ik deze dagen soms bewust bepaalde apps.

In de avond even een “domme” serie kijken die lekker luchtig is, is dan fijn. Geen whatsapp, geen Instagram, geen Facebook en ook geen nieuws. Gewoon even ik die mijn gedachte uit zet en de tv op zich af laat komen. Heerlijk!

Ik kan het dan ook iedereen aanraden om na een bepaald moment gewoon je even af te sluiten van de wereld. We hoeven niet 24/7 bereikbaar te zijn voor iedereen toch! Vroeger was dit ook niet zo! We hoeven ook niet 24/7 alles van onszelf aan anderen te laten zien. Gewoon even blokken die apps! Ik zeg het je, het is soms zo fijn!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie