De fijnste swaddle doeken

Zoals jullie zullen begrijpen zit ik weer helemaal in de babysfeer en begint de koopdrang nu ook echt te komen. Toen ik zwanger was van Elif had ik met 6 weken al haar eerste rompertje gekocht, maar deze keer ben ik wat later. Ik heb nu natuurlijk ook nog een hoop en hoef dus lang niet alles nieuw te kopen! Dat scheelt!

Wat ik wel graag nieuw wil kopen? Swaddle doeken! Die van Elif zijn inmiddels niet goed meer en er zitten soms vlekken in die je er niet meer uitkrijgt dus weggooien maar. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant leuk want zo kun je ook weer lekker op zoek naar mooie nieuwe printjes en stofjes!

Een van de merken waar ik een nieuwe swaddle doek van wil kopen is Seakaboo. Dit prachtige Australische merk, waar we al eerder over schreven, verkoopt swaddle doeken die voor 70% gemaakt zijn van bamboe en voor 30% bestaan uit katoen. Een fijne, zachte en kwalitatief goede combinatie dus. Op de website vindt je deze als “wraps” en dat is nou net zo fijn, want ze zijn dus zo groot dat je je kleine erin kunt vertroetelen. Naast de fijne stof zijn de printjes ook echt super cute! Het is een duidelijke mix van de Australische stijl en de Indiase invloeden zoals de Blockprint. Een leuk feitje? De doeken dienen niet alleen als wrap, maar ook als beach sarong! Je kunt ze als je kleine te groot ervoor geworden is, ze gewoon zelf gebruiken op het strand.

Een ander merk dat heerlijke zachte swaddle doeken verkoopt is het Deense merk Konges Sløjd. Naast al hun andere mooie producten, zoals het baby nestje dat ik voor mijn baby shower gekregen heb, verkopen ze ook swaddle doeken!

Ze zijn super zacht en de printjes die erop staan zijn erg lief.

En last but not least Numero 74. Dit heerlijke merk is onder andere verkrijgbaar bij Achrive Store en is zo mooi! De doeken zijn handgemaakt in Thailand en voelen heerlijk zacht aan. Daarnaast worden ze in enorm veel tinten verkocht. Wat ik zelf hier ook fijn aan vind is dat de doeken GOTS gecertificeerd zijn en dus op een eerlijke manier gemaakt worden.

Genoeg keuze dus wanneer je kleintje komt!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie