Bridgerton seizoen 2

Het eerste seizoen was natuurlijk al zo enorm verslavend dat een tweede seizoen dat ook wel moest zijn! En boy oh boy dat is het zeker zeg! Ik heb seizoen 2 in 3 dagen uitgekeken!

Ditmaal draait het seizoen om de oudste Bridgerton, lord Anthony Bridgerton. En eerlijk is eerlijk hij is al een reden om te kijken toch! Deze knappe man speelt wederom enorm goed en is een lust voor het oog!

In het tweede deel opent er weer een nieuw seizoen voor de dames die op jacht zijn naar een man. En wij volgen twee zussen uit India die moves maken naar lord Bridgerton. Een ingewikkelde liefdes situatie ontstaat en elke aflevering hoop je op meer!! De serie is een echte must Watch dus!

En een leuke bijkomstigheid, seizoen 3 en 4 gaan ook komen! Daarnaast krijgt de Queen haar eigen spin off!! Hoe tof is dat!

Dus mocht je vanavond opzoek zijn naar een leuke serie, zet Bridgerton maar op!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie