Monday Haircare shampoo & conditioner review

Wellicht is het jou ook al opgevallen. Een nieuw merk tussen de haarverzorgingsproducten, namelijk Monday.

Monday is cruelty free, veganistisch en bevat geen SLS.

Als ik die elementen hoor, dan denk ik gelijk aan hele hoge prijzen maar dit merk is dus behoorlijk toegankelijk en wordt verkocht bij onder andere de Etos.

Zo betaal je voor een fles shampoo en voor een fles conditioner €7 per stuk. En dat vind ik heel netjes als ik het vergelijk met merken die ik in het verleden heb gekocht met die kenmerken.

Daarnaast heeft dit merk ook nog eens prijzen gewonnen. En dat is niet voor niets.

Volume Shampoo & Moisture Conditioner

Ik ging voor de volume shampoo en voor de moisture conditioner.

Het allereerste wat mij eerlijk gezegd naar de producten trok was de vormgeving. Super mooie strakke roze verpakkingen die echt heel tof in een badkamer gaan staan.

Vervolgens keek ik naar de eigenschappen en was ik om, om deze producten te testen. Het was ook nog eens 1+1 korting toen ik het kocht dus dat maakte de keuze helemaal makkelijk.

Mijn ervaring

Wauw ik ben echt laaiend enthousiast over deze producten!

Ze ruiken super lekker, zijn makkelijk in gebruik en de verpakking is prachtig. Maar waardoor ik echt ontzettend enthousiast ben is omdat ik deze werking wel gewend ben van producten maar nooit voor deze prijs.

Mijn haar heeft inderdaad meer volume en door de moisture conditioner voelt mijn haar niet droog (ik heb krullend haar en dat is echt heel belangrijk).

Wat ook top is aan de shampoo is dat het je haar goed schoon. Dat is niet altijd het geval als een shampoo geen SLS bevat.

Deze producten zijn een dikke aanrader!

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie