De leukste rompertjes

Nu we weten dat we deze keer een zoon krijgen kunnen we weer volop gaan shoppen voor de baby! ontzettend leuk om weer nieuwe kleertjes te kopen en te merken dat je stijl in een paar jaar tijd ook wel veranderd is.

Zelf zweer ik bij de rompertjes van de Hema! Deze zijn ontzettend fijn, gaan lang mee en zijn tenminste niet zo duur! Voor 4,50 heb je al een leuk rompertje! Wel moet ik erbij zeggen, er zijn nog goedkopere van de Hema, maar hier zit geen stretch in en “flubberen” na 1 keer dragen al zo erg dat je er niks meer mee kan.

Afbeelding afkomstig van Hema

Nu kijk ik voornamelijk naar jongensachtige kleurtjes en printjes, maar ze hebben genoeg!

Een ander merk dat ik onlangs bij iemand anders zag is Konges Sløjd. In principe ken ik dit merk en vindt ik het prachtig, maar ik heb er nog nooit rompertjes van gehad! Hier gaan we verandering in brengen, want oh boy wat voelen deze zacht aan!

En kijk die lieve printjes!! Zo zoet!

Zelf heb ik bij de H&M ook wel eens leuke rompertjes gehaald, maar daar was ik niet super enthousiast over. Een webwinkel waar ik wel altijd erg blij van wordt is Smallable! De meest schattige merkjes vindt je hier en over het algemeen is de kwaliteit erg goed!

Zo heeft Studio Bohème erg lieve rompertjes.

Maar ze verkopen er ook merken als Petit Bateau en Gray Label!

Genoeg keuze dus als het aankomt op schattige rompertjes!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie