Malu Wilz Caviar Gold

Onlangs kregen wij weer een aantal fijne producten van Malu Wilz om uit te proberen en deze keer ging het om de Caviar Gold lijn. Een anti aging huidverzorging lijn die pure luxe uitstraalt en ook een luxe gevoel geeft. De meeste die mij kennen weten dat ik vrijwel altijd gezichtsolie gebruik en eigenlijk nooit een creme. Waarom niet? Omdat ik tot nu toe nog nooit een creme heb gevonden die echt bij mijn huid past.

Des te enthousiaster was ik eigenlijk om deze lijn uit te proberen. De producten van Malu Wilz vindt ik namelijk altijd zeer goed en dus wilde ik graag weten hoe deze lijn zou zijn.

De producten uit de Caviar Gold lijn die wij ontvangen hebben bestaan uit:

  • Recharging cream
  • Glow mask
  • Luxury concentrate
  • Eye cream
  • Luminous cream

In deze blog wil ik graag aandacht besteden aan de Luminous cream en de Luxury concentrate.

Momenteel begint het weer in Qatar weer warm te worden en dat vergt soms best veel van je huid. Om mijn huid goed te voeden en verzorgen en de rimpels tegen te gaan (de leeftijd begint nu langzaam toch zichtbaardere te worden) is het belangrijk dat ik mijn huid goed verzorg. Naast het schoonmaken van mijn huid is een fijne creme of olie dus een echte must. Ik hou er altijd van als mijn gezicht straalt, geen glimmend effect maar gewoon een mooie en gezonde gloed.

Ik heb nu al enige tijd de Luminous Cream uitgeprobeerd en ik ben echt heel erg blij hiermee! De crème smeert goed uit en voelt romig aan. Hij trekt snel in en zorgt dus voor een mooie subtiele gloed op je gezicht! Zelfs in het warme weer voelt mijn huid fijn aan! Niet droog en ook niet plakkerig ondanks dat het een crème is!

Wanneer ik de Luminous crème gebruik vind ik het mooi om hierna de Luxury concentrate gebruiken. Dit concentraat is een prachtige finishing touch om een gezonde stralende huid te krijgen.

De Caviar Gold Luxury Concentrate heeft een hydraterende werking op je huid en laat je gezicht echt stralen. Dit komt door de kleine gouddeeltjes die weerkaatsen mooi in het daglicht. Daarnaast is er kaviaarextract en hyaluronzuur aan toegevoegd. Dit zorgt voor een egaliserend effect. Zelf ben ik hier erg blij mee en ook omdat deze concentraat niet plakt. In het verleden heb ik van andere merken ook wel eens wat gebruikt en soms plakte dat zo erg.

Twee ontzettend fijne producten dus om aan te schaffen en nog fijner om ze samen te gebruiken! Je kunt ze bestellen via:

https://www.skinclub.nl/caviar-gold-luxury-concentrate-30-ml/a5288?c=3483

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie