Preggo food

Om heel eerlijk te zijn kan ik niet wachten tot ik straks weer alles kan eten en niet na hoef te denken over wat ik eet!

Bij mijn vorige zwangerschap had ik vooral veel behoefte aan saté en melk producten. Prima opzich want dat kun je gewoon eten en drinken, maar deze keer crave ik continue naar sushi! Zo irritant, want lang niet alle sushi kan ik zomaar eten. Daarnaast is sushi best duur hier in Doha en dus vergrijp ik me bij lange na niet zo vaak hieraan als ik zou willen.

Een andere craving? Snoep! Ik zou de hele dag door kunnen snoepen, maar hou mijzelf zo in! En dan ben ik al behoorlijk aangekomen in de afgelopen periode, maar als ik echt zou toegeven dan waren de aangekomen kilo’s niet meer te overzien!

Wat is dat toch dat juist in je zwangerschap je behoefte hebt aan bepaalde voeding? En waarom dan soms precies voeding die je niet (te veel) mag?

Ik hield nooit van sinaasappelsap, nu? Het liefst drink ik elke dag een glas verse sinaasappelsap! Redelijk gezond, maar zeker niet voor elke dag!

Wat zijn of waren jullie cravings tijdens de zwangerschap?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie