Sea caves waterpark

Onlangs werden wij uitgenodigd om een kijkje te nemen bij het relatief nieuwe waterpret park Salwa desert falls in het westen van Qatar.

Dit waterpark is een onderdeel van het Hilton resort Salwa beach. Een prachtig resort aan de kust waar je met je gezin tot ontspanning kunt komen, maar dus ook wat waterpret kunt opzoeken!

Het sea caves waterpark is zoals de naam al zegt een waterpret park gemaakt in zogenaamde grotten! Een super toffe ervaring waar je veel lol kunt beleven!

Doordat het park gebouwd is in deze zogenaamde grotten is het dus het hele jaar prima om heen te gaan. In de zomer wordt het hier natuurlijk ontzettend warm en wat verkoeling zoeken is dan fijn. Maar vol in de zon zitten niet. Daarom is het ontwerp zo goed! Je komt namelijk amper in de zon en ervaart toch de warmte.

Zelf ben ik samen met een vriendin op ladies night langs gegaan. Helaas door de zwangerschap kon ik nu niet in veel attracties, maar als je niet zwanger bent kan dit dus wel! Zo zijn er meerdere soorten glijbanen, twee baden voor de kleinere kindjes, een surf bad, een grote Python slide en zijn er fijne terrassen waar je even lekker kunt liggen. Overdag’s schijnt het zonnetje door enkele gaten, dus mocht je toch even aan je “tan” willen werken dan kan dat zeker!

Naast deze attracties is het ook mogelijk om te gaan karten en te laser gamen! Dus voor ieder wat wils!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie