Spice up je salade!

Er zijn natuurlijk de klassiekers zoals een Ceasar salade maar soms is het lekker om eens een verassende smaak door je salade te doen! Zoals bijvoorbeeld het afwisselen van groente en fruit of bepaalde dressings maken die je niet verwacht!

Zo vind ik het heerlijk om watermeloen te gebruiken in mijn salades! Dit in combinatie met bonen en feta kaas is echt top! Wat fijn is, is dat door het gebruik van fruit je eigenlijk geen dressing meer nodig hebt!

Maar wat dacht je van mango? Met avocado, kikkererwten en tomaten en wat kip? Super simpel maar echt lekker!

Ook granaatappel pitjes zijn super lekker om door je salade te mixen! Zeker nu het mooie weer eraan komt is een salade lekker als lunch of avond eten!

Wat is jullie favoriete salade?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie