Woman

Vandaag wordt je op social media er goed aan herinnerd dat het International Womans Day is! Een dag waar wij ook even stil bij staan.

Sinds ik moeder ben geworden en sowieso naar mate ik ouder word besef ik mij steeds meer hoe powerful wij vrouwen eigenlijk wel niet zijn! We leven in een maatschappij waar van ons verwacht wordt dat we kinderen krijgen, top banen hebben en alle ballen hoog houden. Dat is niet makkelijk maar wow we doen dat allemaal toch maar!

Ik verbaas me vaak wat mijn lichaam allemaal kan zeker nu ik voor de tweede keer zwanger ben. Je lichaam is zo druk in de weer en ondertussen loopt er een klein peutertje elke dag rond dat mijn aandacht wil. Mijn man is veelal van huis ivm werk en dus moet ik het soms dagenlang alleen doen. Daarnaast probeer ik ook nog eens samen met Lotte een succesvol bedrijf op te bouwen. Geen makkie maar ik doe het toch maar.

En zo zijn er zo ontzettend veel vrouwen om mij heen die ik zo krachtig vindt en waar ik zoveel respect voor heb!

Dus alle dames die ik ken en ook degene die ik niet ken, jullie zijn top!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie