Horoscoop maart

Algemene tendens: alles achter je laten

Liefde: strijd en oplossingen

Werk: observeren

Gezondheid: balans zoeken 

Vissen 19 februari t/m 19 maart 

Algemeen: alles stroomt. Je hebt alles in je om de dingen die je wilt bereiken, te laten slagen. Een zeer voorspoedige maand voor Vissen. 

Liefde: ondanks dat de maand voorspoedig is, kan het in de liefde wat chaotisch zijn. Spreek je meer uit over wat er in je omgaat. Dat kan de onduidelijkheden opheffen. 

Werk: groei ligt deze maand in alles wat je oppakt, in alles wat je opzet. Maak gebruik van deze gunstige maand. 

Gezondheid: je maakt je misschien wat zorgen over je gezondheid. Veel komt voort vanuit stress. Zoek wat meer ontspanning. 

Ram 20 maart t/m 19 april 

Algemeen: alles waarvan je dacht dat het stabiel was, kan ineens andersom zijn. Je komt veranderingen tegen waar je verbaasd over kunt zijn. 

Liefde: als je het gevoel hebt wat vast te zitten in je relatie, probeer dan wat meer los te laten en maak het gewoon gezellig in huis. Singels: geen goede maand om te daten, dwzals je een serieuze relatie wilt. 

Werk: je kunt hulp verwachten van een vrouw. Misschien loop je wat vast in jezelf. Pak de hulp aan die aangereikt krijgt. 

Gezondheid: zoek de balans in je leven. 

Stier 20 april t/m 20 mei 

Algemeen: het schiet allemaal niet zo op, voor de Stier. Als je problemen hebt, besef dan dat je niet de enige bent die deze problemen gecreëerd hebt. Een advies is: wacht het af, het lost zich op. 

Liefde: je hebt de behoefte aan gezelligheid en mensen, misschien wat meer dan je partner. Sluit een compromis om de vrede te bewaren. Singles: je bent deze maand zeer aantrekkelijk voor de andere sexe. 

Werk: opnieuw beginnen, is het enige wat ik je aan kan raden. Misschien moet je wel op zoek naar ander werk. 

Gezondheid: je gezondheid gaat vooruit. Sport niet te rigoureus, pak het rustig aan. 

Tweelingen 21 mei t/m 20 juni 

Algemeen: maak de balans van je leven op, Tweeling, het is tijd. 

Liefde: als je een vrouw bent, dan zal je partner je een mooi voorstel doen, heel liefdevol. Ben je een man, dan is het aan jou om actie te nemen en de relatie een boost te geven door iets romantisch te doen. Singles: de ridder op het paard is vlakbij. 

Werk: blijf in alles goed bij jezelf en leer van wat er om je heen gebeurt. 

Gezondheid: overdrijf niet met het sporten, doe het wat rustiger aan. Als je niet sport, duidt dit op een rustige lichaamsbeweging zoals wandelen, yoga of tai chi. 

Kreeft 21 juni t/m 21 juli

Algemeen: vertrouw niet iedereen zomaar. Het kan zijn dat er achter je rug over je gesproken wordt. Onthoud dat iedereen overal wel iets van vindt, dus hecht er geen waarde aan. De volgende keer betreft het een ander. 

Liefde: in de relatie is het prachtig, maak het gezellig en ga er samen op uit. Singles: een goede maand om te daten en een serieus iemand te treffen. 

Werk: het zou kunnen zijn dat je afscheid moet nemen van je huidige werkgeven. Het kan ontslag zijn of je gaat zelf weg. In ieder geval gaan er nieuwe wegen voor je open. 

Gezondheid: het nemen van beslissingen zorgt voor innerlijke rust en dat werkt door naar je hele gezondheid. 

Leeuw 22 juli t/m 22 augustus 

Algemeen: je hebt behoefte aan rust. Zoek de komende maand wat rustmomentjes om even tot jezelf te komen. 

Liefde: alles draait momenteel om praktisch zaken, misschien wel een verbouwing. Zoek ook momenten voor de liefde. Singles: iemand die je ontmoet kan uiteindelijk tegenvallen. Je merkt het gelijk al, dus ga dan niet te lang door. 

Werk: in je werk zit financiele groei. Ook als je voor jezelf werkt. 

Gezondheid: je hebt voldoende energie. 

Maagd 23 augustus t/m 22 september 

Algemeen: een afwachtende maand. Neem niet teveel initiatief, maar kijk eens rustig om je heen en beslis dan wat je gaat doen. Temper ook je beslissingen en denk ergens eerst over na voor je uitsluitsel geeft. 

Liefde: het zou kunnen zijn dat je de dingen niet helemaal in het juiste perspectief ziet. Zou het kunnen dat je te negatief denkt? Geef de ander een kans. Singles: doe het rustig aan. 

Werk: je hebt het een en ander naar buiten gestuurd en nu is het afwachten op een antwoord.

Gezondheid: maak je niet teveel zorgen over financiën. Overal is een oplossing voor. 

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober 

Algemeen: iemand vraagt je hulp en daar ontvang je zeker iets voor terug! Wie goed doet, goed ontmoet. 

Liefde: je hebt behoefte aan opheldering binnen de relatie. Alles is gehuld in vaagheid. Ga lekker uit eten en praat. Singles: bij jezelf blijven. 

Werk: er gebeuren dingen waar je geen invloed op hebt. Het beste wat je kunt doen, is afwachten waar het naartoe gaat. 

Gezondheid: je neigt naar verslaving. Dat kan van snoepen tot kwalijker zijn. Werk aan je balans en je innerlijke rust. 

Schorpioen 223 oktober t/m 21 november

Algemeen: je draait wat in een kringetje rond. Misschien is een tijd voor rust of vakantie wel goed. 

Liefde: de relatie staat deze maand hoog in het vaandel. Er moeten wat keuzes gemaakt worden, maar daar komen jullie samen prima uit. Singles: je ontmoet iemand waar je een diepe herkenning mee hebt. 

Werk: een afwachtende houding is goed. Je hebt je ideeën gedumpt en nu kijken wat er mee gebeurt. 

Gezondheid: laat het verleden achter je. Pieker niet teveel. Neem een beslissing als: het verleden is het verleden maar ik richt me nu op een liefdevolle en succesvolle toekomst en vergeef….. 

Boogschutter 22 november t/m 20 december 

Algemeen: je kan er achter komen dat iets een illusie is geweest. Lach er om en begin opnieuw. 

Liefde: mogelijk wordt de relatie overschaduwd door een teveel aan werk. Neem een pauze, om er even voor elkaar te zijn. Singles: laat werk je vrije tijd niet geheel in beslag nemen. 

Werk: je kunt tegen onbegrip aanlopen. Laat het dan ook rusten. Als iemand je niet begrijpt, dan begrijpt iemand je over een jaar nog niet. Jullie liggen teveel uiteen. 

Gezondheid: gezelligheid doet je goed. Zoek wat vrienden op en ga er lekker op uit. 

Steenbok 21 december t/m 20 januari 

Algemeen: je kan deze maand wat verdriet tegenkomen Oude emoties komen omhoog. Praat er over met een vriend of een vriendin. 

Liefde: de relatie groeit en bloeit. Er kunnen wat financiële issues zijn, maar deze gaan de goede kant op. Singles: als een relatie niet loopt, investeer dan iets meer. 

Werk: reden om feest te vieren. Er zou een promotie of vooruitgang geboekt kunnen worden. 

Gezondheid: misschien weet je niet wat je wilt gaan doen? Geen puf? Pak dan iets rustig op en bouw langzaam verder. 

Waterman 21 januari t/m 18 februari 

Algemeen: een ruime blik doet wonderen. Focus je niet teveel op één ding, er zijn zoveel meer mogelijkheden. 

Liefde: je hebt soms de behoefte om de strijd aan te gaan en daar ook als winnaar uit te komen. Pas op, want dat kost je veel te veel energie. Ga wat meer mee met de flow. Singles: probeer niet teveel over jezelf te praten, maar luister naar de ander. 

Werk: tijd om je te bezinnen. Wat wil je? Zit je werkelijk op de plaats waar je wilt zijn? Onderneem actie op het eindresultaat van je gedachten. Je creëert immers je eigen leven. 

Gezondheid: ook wat betreft je gezondheid is bezinning nodig. Kijk naar een voedingsmethode die kan slagen voor je. Leg de lat niet te hoog. \

Veel liefs, 

Marion

Geef een reactie