Review Laura Mercier primer

Al jaren gebruik ik graag de producten van Laura Mercier! Ze zijn wat aan de prijzige kant wellicht, maar zijn erg mooi en ik doe er behoorlijk lang mee. Onlangs kocht ik de Pure Canvas Primer en niet om te gebruiken als echte primer maar meer als finish over mijn dag olie. Ik smeer elke dag mijn gezicht in met een olie en dat voelt voor mijn huid erg fijn, maar soms mis ik toch net wat glans. De primer van Laura Mercier is met name bedoelt als onderlaag voor je foundation of andere getinte creme, maar hij werkt op zichzelf ook erg mooi.

Wat fijn is aan de producten van dit merk is dat je weinig nodig hebt voor een mooi resultaat. Dus ook van deze primer heb je amper wat nodig wil je toch een mooi effect op je gezicht krijgen. Daarnaast smeert de primer goed uit, voelt het niet vettig aan en trekt mooi in.

Nadat ik mijn gezicht dus met mijn gezichtsolie ingesmeerd heb is het tijd om de Pure Canvas primer aan te brengen. Ik gebruik een klein beetje op mijn vinger toppen en breng deze aan op mijn wangen, voorhoofd en kin. Van daaruit smeer ik verder.

Zoals je kunt zien heeft de primer een kleine glinstering die een erg mooie reflectie geeft wanneer het zonnetje op je gezicht straalt. Je huid ziet er minder dof uit zonder dat je een grote glitter wordt!

Ik ben er dus zoals jullie merken erg blij mee en dit is dan ook echt een blijvertje in mijn beauty routine! Laura Mercier is op vele plekken verkrijgbaar, zoals bij de Bijenkorf, Skins en ook online zelfs via Bol.com

Een echte aanrader dus!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie