Review: Authentic beauty concept

Wellicht hebben jullie al eens van Authentic beauty concept gehoord, maar wie weet ook niet. Voor degene voor wie dit merk als nieuw klinkt, authentic beauty concept is een holistisch premium haar merk dat zich ontwikkeld heeft samen met een uniek kappers collectief. De producten zijn natuurlijk, parabeen vrij, siliconen vrij en de ingrediënten zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht.

Bij mijn nieuwe kapsel leek het mij goed om eens te investeren in wat stylings producten. Daarom ben ik gegaan voor de shaping cream. Deze zachte en heerlijk fris ruikende creme smeer je in handdoek droog haar. De creme is ontwikkeld om op een lichte en zachte manier je haren te stylen en lichte volume toe te brengen.

Voordat ik mijn haren ga föhnen smeer ik wat van de shaping cream in mijn haren en masseer dit voorzichtig in. Tijdens het föhnen merk ik dat ik mijn haren beter kan stylen en dat er meer volume in komt. Dit allemaal zonder dat mijn haren stug aanvoelen. Ik kan een mooie lichte volume in mijn kapsel aanbrengen zonder dat ik vervolgens niet meer met mijn vingers door mijn haren kan! Daar wordt ik heel blij van.

Ik heb de shaping cream nu aan aantal keren gebruikt en ik moet zeggen het is echt een blijvertje! Het fijnste van allemaal is dat je haren zacht en glanzend blijven! Je heb in principe als je deze creme gebruikt dus niks anders meer nodig, ook geen olie voor extra glans.

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie