Horoscoop Februari

Algemene tendens voor de maand februari: 

Algemeen: teleurstelling 

Liefde: rustig

Werk: goed, voorspoedig 

Gezondheid: neem er tijd voor! 

 

Waterman 21 januari t/m 18 februari

Algemeen: een vreugdevolle sfeer. Er hangt iets moois in de lucht. Reden om feest te vieren. 

Liefde: in de relatie kan wat strijd zijn. Het is belangrijk dat je de dingen gelijkwaardig houdt om het niet te laten knallen. Singles: Het is verstandig je deze maand afzijdig van discussies te houden. 

Werk: er zal snel verandering komen in een situatie.

Gezondheid: Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan veranderen.

Vissen 20 maart t/m 19 april

Algemeen: er hangt een romantische sfeer of je zorgt daarvoor.  Het is tijd om iemand een voorstel te doen. 

Liefde: je hebt het gevoel vast te zitten. Je zou graag meer vrijheid willen, maar je weet niet hoe. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt. Maak het jezelf niet te moeilijk. Singels: tijd om te kijken hoe je tijd vrij kunt maken voor de liefde. 

Werk: wees niet te zuinig. Bekrimp niet op uitgaven die echt nodig zijn. 

Gezondheid: je hebt er zin in. Hoogstwaarschijnlijk ben jij bezig met je gezondheid te verbeteren.

Ram 20 maart t/m 19 april

Algemeen: je zit deze maand zelf aan het roer. Een goede maand om beslissingen te nemen. 

Liefde: de liefde groeit en bloeit. Er zou ook een geboorte of zwangerschap in kunnen zitten. Singles: een prachtige maand. Je bent aantrekkelijk en dat zal je ook merken. 

Werk: als het niet lekker gaat, begin dan opnieuw. Kijk eens naar een andere baan of misschien wil je wel voor jezelf beginnen. Tijd om voorwaarts te gaan. 

Gezondheid: je gezondheid is over het algemeen goed. Houd wel de balans vast.

Stier 20 april t/m 20 mei

Algemeen: over het algemeen gaat het goed. Je staat goed in je kracht. Toch kan je een beetje somber zijn. Kijk eens voor een reisje naar de zon, dat zal je goed doen. 

Liefde: in de relatie hangt een goede sfeer. Maak daarvan gebruik als het recentelijk even niet lekker is gegaan. Singles: iemand kan geld van je vragen, ga daar maar niet op in. 

Werk: is er iets vervelends gebeurd op de werkvloer? Praat het uit, dat is de enige manier om je rust weer te vinden. 

Gezondheid: je staat voor iets nieuws, een nieuwe sport of nieuwe voeding. Luister goed naar wat je lichaam nodig heeft.

Tweelingen 21 mei t/m 20 juni

Algemeen: een maand met veel contacten. Het lijkt wel alsof de wind jouw kant op staat. Een goede maand om contracten te tekenen. 

Liefde: mogelijk hangt er een verhuizing in de lucht. Het is in ieder geval tijd voor nieuwe plannen. Singles: als je date je teleurgesteld heeft, heb dan vertrouwen. Er komt echt iemand die bij je past. 

Werk: tijd om een na te denken over wat je wilt. Doe dat in jezelf. Bespreek niet teveel met anderen hierover, want je moet echt doen wat je zelf wilt. Sowieso heb je best een voorspoedige maand. 

Gezondheid: iemand doet je een aanbod om iets ontspannends te doen. Lekker doen, ondanks dat je misschien weinig tijd hebt.

Kreeft 21 juni t/m 21 juli

Algemeen: het is lastig om te zien welke kant iets opgaat. Geef alles de tijd en laat de dingen vanzelf oplossen. 

Liefde: een goed gesprek kan worden doen. Singles: er hangt een nieuw relatie in de lucht. 

Werk: je bent aan het wikken en wegen wat te doen. Hak de knoop door en ga doen wat je leuk vindt.

Gezondheid: laat je financien je gezondheid niet beïnvloeden. Een wandeling maken of hardlopen kost geen geld. 

 

Leeuw 22 juli t/m 22 augustus

Algemeen: neem niet te snel beslissingen, je kan deze maand wat te impulsief zijn vanuit je trots. Denk na en overweeg voor je een beslissing neemt. 

Liefde: misschien is je partner niet meer degene die hij in het begin was. Dat kan ook zijn omdat de romantiek een beetje verdwenen is. Tijd misschien om iets gezelligs te doen. Singles: een “oude” vriend kan opduiken. 

Werk: je wilt veranderingen doorvoeren, maar je loopt nogal tegen wat ego’s aan. Laat het rusten en wacht waar de anderen mee komen. Dan kan je vervolgens meedelen hoe jij het ziet. 

Gezondheid: je hebt een goede gezondheid op het moment.

Maagd 23 augustus t/m 22 september

Algemeen: een maand met veranderingen. Ik zou zeggen: go with the flow, Maagd! 

Liefde: er valt een beslissing. Er worden knopen doorgehakt. Singles: de dingen kunnen nogal plotseling zijn deze maand. 

Werk: tijd om te oogsten. Je hebt hard gewerkt en daar pluk je nu de vruchten van. 

Gezondheid: je gezondheid deint mee op de wisselende maand. Hou het maar een beetje rustig en maak het gezellig voor jezelf.

Weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Algemeen: iets wat niet geheel bij de weegschaal hoort, maar wat je toch gaat doen, is je aan je mening vasthouden. Je ziet de dingen helder en goed. 

Liefde: een rustige sfeer binnen de relatie, huiselijk ook. Singles: een nieuwe liefde kan via een vriendin op je pad komen. 

Werk: overvloed op het werk. Alles groeit en bloeit. Of je nu voor jezelf werkt of voor een baas, het gaat je goed deze maand. Ook een goede maand om van werk te veranderen als je dat wilt. 

Gezondheid: zeker als je teveel zit, is het tijd om in beweging te komen.

Schorpioen 23 oktober t/m 22 november

Algemeen: een goede maand voor zakelijke onderhandelingen. Het is voor nu even afwachten, maar het een en ander komt spoedig in beweging. 

Liefde; pas op voor ruzie. Het ligt allemaal nogal gevoelig deze maand en het is echt het sop de kool niet waard. Hou je dus wat meer in. Singles: geen goede maand voor een nieuwe liefde. 

Werk: je bent bezig met naar buiten treden, dat ligt allemaal succesvol. 

Gezondheid: je gezondheid valt en staat met je relatie, nogmaals een aandachtpunt om niet te snel geïrriteerd te raken. 

 

Boogschutter 22 november t/m 20 december 

Algemeen: een rustige sfeer. Financiën spelen een rol deze maand.

Liefde: je wilt misschien wat meer initiatief van je partner. Probeer niet te veel te verwachten en maak het fijn samen. Singles: een man die praktisch ingesteld is, komt op je pad. 

Werk: je weet niet helemaal wat je wilt. Je zit een beetje vast. Gewoon deze maand geen beslissingen nemen. Dat is het beste. 

Gezondheid: probeer wat te matigen. 

 

Steenbok 21 december t/m 20 januari

Algemeen: een zaadje is gepland, het moet nu nog gaan groeien. Er wordt enig geduld van je gevraagd. 

Liefde: voorspoed en liefde binnen de relatie. Singles: een goede maand als je wilt gaan daten. 

Werk: misschien heb je wat teveel hooi op je vork, er zijn mensen die je hulp aanbieden, maar je bent geneigd om alles zelf te willen doen. Geef wat uit handen. Mensen doen het met liefde voor je. 

Gezondheid: vermoeidheid zit je in de weg. Even nog geen alcohol deze maand, gezonde voeding en op tijd naar bed, dan kom je er zo overheen. 

 

Veel liefs,

Marion

Geef een reactie