Nuxe: Very Rose

Als het om gezichtsverzorging gaat ben ik heel erg pietje precies. Dit komt omdat mijn huid enorm gevoelig is en ik geen zin heb om de hele tijd met pukkeltjes rond te lopen. Wat helaas toch al snel gebeurt als ik eventjes niet goed eet. De producten van Nuxe vind ik over het algemeen erg goed en gebruik ik graag. Zo heb ik meerdere huid oliën die ik regelmatig gebruik, zowel op mijn gezicht als op mijn lichaam. Dit maal ben ik voor de “Very Rose” lijn gegaan. Een drietal producten die je huid reinigen, kalmeren en hydrateren.

Allereerst begin ik met de 3 in 1 soothing micellar water. Dit product helpt je verwijderen van viezigheid op je gezicht zoals bijvoorbeeld make up, maar ook viezigheid van buitenaf. Wat ik zo fijn vindt is dat je gezicht er niet droog van wordt maar ook niet heel erg vettig. Ik heb wel eens gehad dat na het gebruik van micellar water mijn gezicht helemaal niet lekker aanvoelde en dat is nu totaal niet zo!

Vervolgens ga ik door met de cleansing oil! Deze ruikt heerlijk en staat echt in lijn met het voorgaande product! Daarmee wil ik zeggen dat mijn huid wederom niet droog of juist vet aanvoelt. Wat je soms wel verwacht na een cleansing oil. Gewoon het zacht en fris! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik deze liever niet onder de douche gebruik, want op een te nat gezicht heb je er erg veel van nodig wil je het in kunnen masseren.

En last but not least, de toner! Ik ben hier altijd super voorzichtig mee, want vaak zit er alcohol in dat je huid volledig uitdroogt. Dat trekkerige gevoel aan je gezicht is vreselijk toch! Gelukkig is dat nu niet het geval en ondanks dat ik het zeker niet elke dag gebruik is het wel een product dat ik relatief vaak gebruik in mijn routine!

Als laatst gebruik ik een olie, maar deze is niet uit deze lijn! De gezicht olie die ik het liefst gebruik is jojoba olie. Dit heeft namelijk ook een natuurlijke spf in zich en dat kan ik wel gebruiken nu!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie