Short hair don’t care

Het was nu dan toch echt tijd om eens de schaar in mijn haren te zetten, ze kwamen immers tot mijn billen! Veel te lang dus en zoals je wellicht kunt voorstellen waren de uiteindes dof en droog en het zag er eigenlijk niet mooi meer uit. Ik had naar Boyd willen gaan deze maand, maar Corona gooide roet in het eten. Dus besloot ik een kapper hier in Doha te zoeken.

Op aanraden ben ik naar een kapper in de wijk Lusail gegaan. Een relatief nieuwe wijk met beginnende hippe tentjes! The Pearl waar ik woon is een van de duurste wijken van Doha en dus zoals je kunt begrijpen zijn de kappers hier ook vreselijk duur. Omdat ik het toch best een grote stap vond wilde ik naar een kapper waar meerdere tevreden over waren! Zo gezegd zo gedaan.

Een long bob dat was mijn goal, maar dan wel nog over mijn schouders. Het liefst wat meer volume, want mijn haren hingen continue langs mijn gezicht! Vol overtuiging ging de kapper aan de slag en ze pakte mijn haar, hoppa daar ging een groot stuk. Ik zag aan haar gezicht dat ze zelf een beetje schrok van haar overtuiging om zo de schaar er maar in te zetten en zag ook dat het heel erg kort ineens was. Om er volume in te krijgen knipte ze maar door en bracht ze laagjes aan. Het resultaat? Korter dan gewild en hele vreemde laagjes!

Mijn inspiratie/goal

Op zich ben ik blij dat mijn haren kort gewiekt zijn en dat ze nu weer gezond kunnen groeien, het is alleen jammer dat ze het korter geknipt heeft dan de bedoeling was! Volgende keer toch maar liever een maandje wachten en dan naar Boyd gaan, dan weet ik zeker dat het goed gaat.

Enfin mijn haren zijn nu kort en ik begin te wennen aan deze nieuwe look! Het scheelt wel een hele hoop föhnen in de ochtend en bespaart me daardoor veel tijd! Wat fijn is, is dat ik nu mijn haren los kan dragen zoals ik graag wilde! Eerst was het gewoon te lang!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie