Zondag chillings

Nou begint hier in Doha juist de week op zondag, toch voelt het echt wel als een relax dag! Onze dochter gaat dan naar de opvang en dat is vaak de dag dat ik van mijzelf dan even niks hoef. Niet werken, geen boodschappen even gewoon tijd voor mijzelf. Dat heb je als mens immers ook nodig toch!

Daarom ga ik dan meestal eerst lekker naar de gym bij ons in het gebouw en daarna plof ik op de bank om te Netflixen!

Momenteel ben ik net klaar met de serie Maid. Een waar al veel over gesproken is, maar ik kwam er nog niet aan toe deze te gaan kijken. Tot nu! Voor wie deze serie nog niet gezien heeft, zeker doen. Wat ik zo mooi vond is dat je helemaal mee gaat in alle emoties die Alex (hoofdpersonage) mee maakt. Hoe ze moet vechten voor haar “nieuwe” leven en hoe ze mama is. Prachtig en heel realistisch gefilmd.

Momenteel ben ik gestart met de serie “The haunting of Hill house”. Deze horror serie verteld het verhaal van een gezin dat in een vreselijk huis gewoond heeft en jaren nadat zij vertrokken zijn nog steeds geteisterd worden. Een van de andere redenen om deze serie te kijken, naast een goede verhaallijn, is Michiel Huisman. Deze man is echt eye candy en kan ook nog eens goed acteren!

Nou denk je wellicht “brrr horror, mij niet gezien”. Trust me ik ben echt een angsthaas wat zulk soort films betreft maar deze serie is zeker niet te eng en je blijft naar meer verlangen!

Kortom zoek je een serie en durf je wel naar iets engers te kijken dat is deze serie echt voor jou!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie