Een frisse start

Ik ben van nature helemaal geen goeie eter in de ochtend, maar een frisse yoghurt met fruit dat kan ik toch zo nu en dan wel waarderen.

We zullen allemaal wel weten dat je je ontbijt niet moet overslaan, daar maak ik mij helaas wel vaak schuldig aan! Nu ik zwanger ben kan dat echt niet meer dus sindsdien let ik elke dag op mijn ontbijt. Een boterham, een smoothie of dus zo’n lekkere yoghurt!

Standaard door dit ontbijt? Een banaan! Deze zoete smaak in tegenstelling tot het zure van de yoghurt vind ik echt heerlijk! Daarnaast ook vaak nog een type fruit dat ik niet snel zo zal eten. Appel bijvoorbeeld vind ik helemaal niet zo lekker dus dan maar door de yoghurt.

Wat nog meer? De zogeheten “superfoods”. Chia zaadjes, pompoen zaden en noem maar op.

En wat eet jij in de ochtend?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie