Lotte’s ervaring met Flipd

Ja ja, na jaren in Amsterdam is het dan zover. Ik ga de stad ergens het komende jaar verlaten vanwege de koop van een eigen huis.

Jeetje wat heb ik daar zin in en wat komt er veel bij kijken! Want het nieuwe huis is een behoorlijk oud huis en erg gedateerd. Er mag dus flink geklust worden en dat vind ik persoonlijk alleen maar heel leuk. Want hierdoor kun je letterlijk alles naar je eigen zin maken en dat is toch wel heel fijn!

Maar wanneer je zoveel kan en mag gaan doen maakt het dat soms ook lastig qua keuzes maken. Want hoe wil je de indeling van je huis.

En in dit geval zal er ook een uitbouw komen en dat is zo tof! Maar ook heel lastig. Want hoe ver ga je uitbouwen en hoe wordt de indeling? Hoe zit het met vergunningen en wat heeft een aannemer nodig om aan de slag te gaan?

Allemaal vragen waar ik niet 1,2,3 het antwoord op heb. Maar gelukkig kwam ik in contact met het nieuwe bedrijf Flipd. Bij het horen van deze naam alleen al word ik heel blij.

Flipd

Flipd biedt hulp bij het visualiseren en concreet maken van al je woonideeën. Ze hebben daarbij alle expertise in huis om jouw ideeën om te zetten naar een werkbaar en duidelijk plan waar een aannemer direct mee aan de slag kan.

Hoe ziet zo’n proces met Flipd er dan uit?

Om tot goede plannen te komen is het natuurlijk belangrijk dat het team van Flipd goed weet wat alle wensen zijn en daarvoor komen ze op een kennismakingsgesprek.

Dit vond ik super gezellig en natuurlijk heel nuttig. Hierdoor had ik het gevoel dat er heel goed naar al mijn wensen en opmerkingen werd geluisterd.

Vervolgens gaan zij aan de slag met de technische uitwerking. Ook hier kun je, je eigen wensen aangeven. Zoals bijvoorbeeld of je genoeg hebt aan plattegronden of dat je liever een 3D uitwerking krijgt.

Na een aantal weken komt het team de plannen en scenario’s presenteren en hebben ze waar nodig bijvoorbeeld ook onderzoek gedaan naar mogelijke benodigde vergunningen.

Hoe was deze presentatie?

Ik vond het persoonlijk super leuk dat de plannen en verschillende scenario’s gepresenteerd werden in een mooie PowerPoint.

Het team kon hier ook perfect uitleggen waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt en wat hun advies is.

De plannen

Voor iedere verdieping waren er meerdere scenario’s uitgewerkt en hierdoor kreeg ik een heel goed beeld wat er in het huis allemaal mogelijk is.

Ik werd echt verrast en het bracht totaal nieuwe inzichten.

Zeker de badkamer was een hele puzzel voor mijzelf maar Flipd liet zien wat er allemaal mogelijk was, en dat was een heleboel.

Uitwerking

De komende maanden zal in het teken staan van de uitwerking van deze leuke plannen en ik kan niet wachten om het resultaat te delen.

Mocht je zelf ook verbouwplannen hebben of ga je een huis kopen waar nog wat aan moet gebeuren dan is Flipd een ideale partner voor dit proces!

Neem vooral eens een kijkje op de website van Flipd.

https://www.flipd.nl

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie