Try out terugblik

Het nieuwe jaar is begonnen en vele van ons gaan dan weer nieuwe producten proberen, nieuwe gewoontes proberen aan te leren en zien dit als een frisse start!

Zelf kijk ik ook uit naar het nieuwe jaar en zijn er zeker dingen in mijn routine die ik wil veranderen. Toch zijn er ook routines die ik juist wil behouden. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van CBD olie. Ik heb hier zoveel baat bij dat dit echt in mijn skincare routine blijft!

Mijn huid ziet er sinds ik dit gebruik zoveel beter uit! Helaas moest ik nu even stoppen vanwege mijn zwangerschap, maar zodra het weer kan ga ik deze olie weer gebruiken! De CBD olie van Ebb+Flow is echt heerlijk!

https://ebbandflowonline.com

Een andere gewoonte die ik mijzelf heb aangeleerd is meer luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft. Bijvoorbeeld bijtijds naar bed gaan en niet ellenlang voor die tv blijven hangen! Hoe leuk Netflix ook kan zijn ik wil niet de volgende dag super moe zijn.

Iets waar ik mij dit jaar nog meer op wil focussen? Gezonde voeding. Elke keer weer lijkt dit voor mij heel lastig te zijn. Ik verlang soms vreselijk naar chocolade en koeken en snoep en toch voel ik mij erna nooit fijn!

Dus een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Welke routines neem jij mee en wat wil jij veranderd ?

Liefs,

Bibi

Geef een reactie