Het verschil dat een deur in je interieur kan maken

Deuren, dat zijn misschien van die dingen waar je wellicht helemaal niet over na denkt wanneer het aankomt op je interieur maar ze kunnen een enorm verschil maken.

De kleur waarin ze komen maar ook in welke stijl. Tegenwoordig zie je bijvoorbeeld de stalen deur heel veel terugkomen. Maar bijvoorbeeld ook deuren in de stijl van de jaren 30 kunnen echt iets toevoegen en zijn vaak heel gedetailleerd met mooie bewerkingen en fijne grepen.

Ook met de kleur kun je een echte “vibe” neerzetten. Zoals alle deuren zwart verven inclusief de kozijnen, dat is een echt statement. Maar deuren waar al veel detail in zit in een mooie gebroken witte kleur kan super verfijnd en elegant zijn.

Bij de keuze van deuren is het goed om jezelf af te vragen, wat past er bij mijn huis? En wil ik dat de deur(en) juist opvalt of juist wat meer wegvalt.

Wist je dat er trouwens ook webshops zijn die originele deuren verkopen uit huizen van de jaren ‘30, ‘40 en ‘50? Mocht je een oud huis hebben dat je in “ere” wilt herstellen dan is het zeker de moeite waard om een zo een winkel te bezoeken of bijvoorbeeld marktplaats af te speuren.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie